Salons

Nieuwjaarssalon Tango Abrazo zondag 20 januari 1500-2100 uur in Hotel Gaia! met dj Gato Andreas uit Berlijn en live intermezzo van Enrico Berretta..van 1500-1600 uur een gratis proefles voor de gasten van Gaia en andere nieuwe beginners!

Jubileumsalon 17 jaar Tango Abrazo met Koos Volkers was afgelopen september 2018 in de Boze Goudvis, waar we ooit begonnen zijn!

Liesbeth organiseert soms een mooie salon in kasteel Hackfort bij Vorden, met live muziek (bijv 2 keer Juan Seren y los Pua Abajo, een jong orkest uit Buenos Aires) en biologische catering. Voor komend najaar broedt ze alweer op een idee samen met Toca Tango.

Of op een andere mooi landgoed, zoals Hotel Gaia…

 

Check www.tangokalender.nl voor de laatste gegevens als je een landelijk overzicht van salons zoekt. De website www.torito.nl geeft zowel een Nederlands als een internationaal overzicht van salons.

Stichiting Tango Argentino Deventer

Tango Abrazo neemt deel aan STAD (Stichting Tango ArgentinoDeventer) en organiseert mede de maandelijkse salons op de derde zaterdag en andere tango-events.

Verder kun je je op de nieuwsbrief van STAD  abonneren voor een maandelijkse update van tangosalons in de regio Deventer. Geef je op via het mailadres tangoargentinodeventer@gmail.com.