Docenten

Tango Abrazo is een school voor Argentijnse tango die in 2001 is opgericht door Liesbeth Menken. Liesbeth heeft met verschillende danspartners lesgegeven, zoals Lucien Lecarme (nu tango/yoga-retreats op Ibiza), Hans vd Brink (tango Meppel), Rene Heeskens, Franc Duking (Amor de tango), 17 jaar lang met Koos Volkers (nu yogadocent bij Rasalila en tangodocent bij Ana Rosa) en recent met Jeroen Vervoort.

Abrazo betekent omhelzing, de danshouding van de Argentijnse tango, en is ook de naam van haar eigen praktijk voor supervisie en coaching: omhels wat het leven je brengt.

Liesbeth(1960) is oorspronkelijk bioloog, en vervolgens psychosynthese therapeut, tuintherapeut en danstherapeut, en supervisor en coach (LVSC- en FVB-geregistreerd). Ze werkte ruim 30 jaar als docent en supervisor op de afdeling Creatieve Therapie van de Hogeschool Utrecht.

Ze heeft de introductie van de master danstherapie op Codarts gedaan, en de jaartraining Common Ground en Moving into Unity bij Lizelot de Stigter:

van Intentie naar Realisatie

van Wens naar Vervulling

van Verlangen naar Verwezenlijking.

Ze danst al 28 jaar de Argentijnse tango, in binnen- en buitenland, en is in 2001 de tangoschool begonnen, al snel met Koos Volkers, met wie ze al 25 jaar danst en 17 jaar heeft lesgegeven.

In haar privetangolessen kan, indien gewenst,  de link naar danstherapie gelegd worden, want tango gaat over verbinding met jezelf eerst en vervolgens verbinding met de ander!

Nu richt ze zich en haar eigen bedrijf op supervisie, coaching, (leiderschaps)trainingen, en danstherapie met als middel de Argentijnse tango.

Verder is ze coach voor vluchtelingen bij Humanitas in deventer, en eventmanager bij de Broekriem, een organisatie die gratis netwerkbijeenkomsten en workshops organiseert voor werkzoekenden.

Haar eerste event, Argentijnse tango en authentiek leiderschap, staat net online bij de Broekriem en op fb pagina en linked in liesbeth menken.