Docenten

Tango Abrazo is een school voor Argentijnse tango die in 2001 is opgericht door Liesbeth Menken. Liesbeth geeft samen met Koos Volkers les.

Abrazo betekent omhelzing, de danshouding van de Argentijnse tango, en is ook de naam van haar eigen praktijk voor supervisie en coaching: omhels wat het leven je brengt.

Liesbeth(1960) is oorspronkelijk bioloog, en vervolgens psychosynthese therapeut en supervisor(LVSC-geregistreerd). Ze werkte ruim 30 jaar als docent en supervisor op de afdeling Creatieve Therapie van de Hogeschool Utrecht. Hier is ze sinds een jaar mee gestopt, om meer tijd te hebben voor zichzelf, te reizen en andere nieuwe wegen te bewandelen voor zelfontvouwing en zingeving.

Ze heeft de introductie van de master danstherapie op Codarts gedaan, en wil hier verder mee.

Op dit moment volgt ze de jaartraining Common Ground bij Lizelot de Stigter:

 

van Intentie naar Realisatie

van Wens naar Vervulling

van Verlangen naar Verwezenlijking.

Ze danst al 28 jaar de Argentijnse tango, in binnen- en buitenland, en is in 2001 de tangoschool begonnen, al snel met Koos, met wie ze al 25 jaar danst en nu 16 jaar lesgeeft.

In haar privetangolessen kan, indien gewenst,  de link naar (relatie)therapie gelegd worden, want er gebeurt zoveel in het contact met jezelf en met de ander, als je tango danst..dit houdt voor haar deze dans ook interessant!

 

Koos komt van de Tai Chi, en is nu yogadocent bij studio Rasa Lila in Amsterdam, en tangodocent ook bij tangoschool Anna Rosa in Utrecht.

Zijn eigen verhaal komt binnenkort op deze site.